2017-07-29 Ariogala

2017-07-29 dieną Ariogaloje įvyko “Lietuvos MOPSŲ” narių susitikimas.

Didžiulė padėka, visiems kas dalyvavo! Iki kitų susitikimų!

DSC_3762Tapk mūsų nariu ir TU! Rašyk ir junkis prie mūsų :)


Miglės Kižytės nuotraukos


Labai didelis DĖKUI prisidėjusiems prie šio susitikimo įgyvendinimo: samojedų veislyno “Klajoklių šuo” savininkei Daliai Mickienei, ši cų veislyno “Lemūro” savininkei Eglei Vitkei, mopsų veislyno “Segmento” savininkei Miglei Kizytei už įsteigtus apdovanojimus, mopsų veislyno “Juokutis” savininkei Astai Zubkonei už įsteigtą pagrindį prizą “Mopsų madų šou” :)


DĖKOJAME susitikimo rėmėjams:

ROYAL CANIN – sveikos ir subalansuotos kačių bei šunų mitybos lyderiai visame pasaulyje.

selector-dogs-2


BRAVISIMO – prekės gyvūnams. Mes jau 7 metus padedame Jums rūpintis savo mylimais augintiniais. Per šį laikotarpį sukaupėme didelę patirtį šioje srityje ir atsakingai bei kvalifikuotai galime pakonsultuoti Jus. Daugelį prekių patys importuojame tiesiai iš gamintojų, todėl galime pasiūlyti ir gerą kainą.

viskas_jusu_augintiniams_uab_bravisimo_parduotuve


Superpremium klasės maistas šunims “OPTI MEAL”.

optimeal-dlya-sobak-malykh-porod-s-utkoj


Mūsų parduotuvėje siūlomos įvairios prekės šunims: sausas pašaras, konservai, pavadėliai, antkakliai, petnešos, ir t.t. Užsakytos prekės šunims gali būti pristatomos į namus, arba galite atsiimti mūsų parduotuvėje. Stengiamės pasiūlyti prekes šunims pačia geriausia kaina, todėl kviečiame apsipirkti pas mus, ir laukiame jūsų sugrįžtant! ŽVĖRINČIUS – Jūsų augintinis čia apsipirktų!

Zverincius_logo1-2


Daugiau nei dešimties metų darbo naminių gyvūnų ėdalo rinkoje patirtis užtikrina aukščiausios kokybės standartus atitinkančią produkciją, kuri apima produktų liniją nuo „eko“, „eko+“ iki „premium“, „premium+“ klasės segmento.

20100608151157!KG_logo


MERADOG – tik tai, kas geriausia Jūsų augintiniui. Daugiau nei 60 metų pašarų pramonėje vardas Mera atstovauja kokybę. Ilgametė patirtis, patikima kokybė ir klientų bendradarbiavimas bei pasitikėjimas padėjo tapti vienu sėkmingiausiu šunų ėdalo gamintoju.

2043949


Begrūdis maistas “TASTE OF THE WILD” visų veislių šunims. Jūsų augintinis trokšta laukinės gamtos skonio.

piensos-taste-of-the-wild


PLATINUM – tai vienintelis sausas pašaras šunims, pagamintas iš ne mažiau kaip 70% šviežios mėsos. Jo formulė yra panaši į laukinėje gamtoje gyvenančių vilkų maisto formulę, todėl pašaras Platinum tinka visų veislių ir amžiaus šunims.

mimg-platinum-dry-dogfood